Voeding voor lichaam en geest

Een unieke plek in het groen om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, op adem te komen en weer volledig in contact te komen met de natuur en jezelf. Een bijzondere overnachtingsplek tussen de bomen en struiken. Een plek waar je eigenhandig de ingrediënten van je diner kunt plukken. Om er diezelfde dag nog een verrassend en culinair feest van te laten maken door een sterren-chef. Zou dat niet heerlijk zijn?

In onze hectische maatschappij vergeten we vaak om even stil te staan. Om ons weer even bewust te worden van wie we zijn en onze relatie met de natuur. Het voedselbos is de ideale omgeving om precies dat te doen. Een plek in het groen waar je weer echt contact maakt, geprikkeld wordt, kunt leren over voedselbossen, lokaal kunt eten, op adem kunt komen in de gezonde buitenlucht en weer los kunt komen van de dagelijkse hectiek.

Waar tijd niet telt

Overnachten

Overnachten in een unieke, sfeervolle accommodatie midden tussen de fruitbomen en struiken. ’s Ochtends een frisse neus halen tijdens een heerlijke wandeling langs de meanderende Tungelroyse beek. Om vervolgens je ontbijtje te plukken of halen in de boerderijwinkel. Wij dromen ervan om de komende jaren een aantal luxe, duurzame overnachtingsaccommodaties te realiseren in een deel van het voedselbos. Voor een onvergetelijke ervaring, waar tijd niet telt.

Restaurant

Aan de achterzijde van de oude melkveestal komt een kleinschalig restaurant met een groene ster als ambitieniveau. In dit unieke restaurant kunnen onze gasten straks genieten van de oogst uit het eigen voedselbos, op culinaire wijze bereid. Kraakvers en puur natuur. Veel beter wordt het niet.

Just grow for it!

Schuilt er een ecologisch ondernemer in jou? Geloof jij dat ondernemen met de natuur mee de toekomst heeft? Dan ben je van harte welkom om in ons voedselbos van gedachten te komen wisselen. We helpen je graag om jouw ideeën van de grond te laten komen!

Broedplaats

LEUKER 1818 is een bruisende broedplaats voor ecosysteem denkers en doeners die de stap willen zetten naar een duurzame toekomst. Vanuit onze passie en kennis helpen wij je graag op weg.

Voedselbos

Traditionele landbouw? Die tijd is voorbij. Wij willen het beter doen, voor de generaties van nu en later. Daarbij geloven wij in de kracht van het voedselbos.