Vergaderen 

Beschrijving: Bij ons kunt u vergaderen in een unieke omgeving met alle faciliteiten voor een succesvolle bijeenkomst. Onze moderne vergaderruimte biedt plaats aan maximaal 12 personen binnen en tot 30 personen buiten, te midden van ons prachtige voedselbos. Geniet van een lunch in het Wikkelhouse en/of een rondleiding over het boerenlandgoed, en sluit af met een borrel.


Inhoud (€ 22,50 p.p / dagdeel)

• Koffie , thee & vlaai inbegrepen
• Gratis WiFi
• Gebruik van een flatscreen

Cateringverzorging (prijs op aanvraag)

• Lunch
• Borrel

Groepsgrootte:

• t/m 12 personen (binnen)
• t/m 30 personen (buiten)

Aanvullend:

• Gratis parkeergelegenheid met elektrisch opladen
• Optionele inspirerende rondleiding (prijs op aanvraag)

 

Bekijk onze vergaderruimte

 

Bij ons kun je vergaderen met een prachtig uitzicht op het voedselbos, grazende koeien en weelderige grasvelden. Onze indeling kan volledig op maat worden aangepast naar jouw wensen.

Agroforestry: van strategie tot uitvoering

Zou het niet fantastisch zijn als we binnen nu en 10 jaar nog veel meer agroforestry op Nederlandse bodem kunnen realiseren door het ombuigen van traditionele landbouw? Met deze duurzame vorm van landbouw produceren we niet alleen voedsel op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier, het zorgt ook voor een aanzienlijke reductie van CO2 in de lucht. Dat je er ook nog een goede boterham aan kunt verdienen, daar is initiatiefnemer en agroforestry-expert Mark Venner van overtuigd. Op de boerderij neemt hij je graag mee in zijn visie en het agroforestry-proces: van strategie tot uitvoering.

 

Inspirerende eventlocatie

 

De duurzame omgeving en bedrijfsvoering maken van LEUKER de ideale plek voor bedrijven en organisaties die willen verduurzamen en op zoek zijn naar een inspirerende locatie voor hun bedrijfsevent, teamsessie of heidag. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

LEUKER tote bag

De enige echte LEUKER tote bag oftewel een katoenen draagtas. De enige tas waarmee je actief bijdraagt aan het realiseren van een voedselbos.

Rondleiding

Altijd nieuwsgierig geweest naar de verschillende vormen van agroforestry, het meer dan 200 jarige ondernemersverhaal achter Leuker en een positieve doorkijk naar de toekomst? Kom dan naar Leuker om een andere manier van landbouw te beleven.

Just grow for it!

Schuilt er een ecologisch ondernemer in jou? Geloof jij dat ondernemen met de natuur mee de toekomst heeft? Dan ben je van harte welkom om in ons voedselbos van gedachten te komen wisselen. We helpen je graag om jouw ideeën van de grond te laten komen!